Klacht: Contactdagen gecancelled door LOI nu, hele planning in de soep

Mariska Tukker op 02 juni 2024 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Betreft opleiding Kynologisch Hondeninstructeur
Oktober 2023 heb ik mijn eerste bijeenkomst geboekt. De eerstvolgende mogelijkheid zou zijn donderdag 6 en 13 juni 2024.Overigens wat niet vooraf verteld word, is het een centraal punt!?! in Rijssenhout. Wat voor als je uit Emmen dient te komen niet haalbaar is qua files. Dus alles geregeld, twee hotelovernachtingen voor 6 en 13 juni. Het bijhorende examen geboekt te Woudenberg op 27 juni 2024. Krijg ik twee weken van te voren, zonder begeleidend schrijven een email van LOI deelname bijeenkomsten met twee data in juli. Ik denk dat moet een foutje zijn. Bij nader informeren, blijken de bijeenkomsten in juni niet door te gaan. Krijg als opmerking ook nog mee, u kunt beter uw examen verzetten, want anders is dit niet kosteloos mogelijk!! Ik heb in eerste instantie verder gekeken en de contactdagen in juli gecancelled om te zien wat de eerstvolgend mogelijkheid is na juli. Want de hotelovernachtingen zijn nu per keer 30 euro duurder, vanwege de vakantieperiode. Dat blijkt november of december te zijn. Let wel ! deze opleiding zou, als er meerdere mogelijkheden zijn met gemak in 1,5 jaar af te ronden zijn! Ik stuur een bericht of ik dan toch niet alsnog 4 en 11 juli terecht kan. Nee helaas pindakaas, de eerstvolgende mogelijkheid is november. Er wordt niets overlegd en er word vanuit gegaan dat je zomaar opeens een andere maand zou kunnen. Niet netjes.
Het volgende probleem waar ik nu tegenaan loop is het volgende;
Ik kan geen examen hondentrainer inplannen via de campus
Ik kan geen contactdagen voor hondeninstructeur inplannen via de campus
Al met al ben ik alleen maar klachten aan het schrijven omdat dit de enige methode is waarop het LOI reageert. Al deze moeite en ergenis had mij bespaart kunnen blijven. En in plaats van klachten schrijven had kunnen leren! Er zijn gewoon te weinig contactdagen !
Daarnaast zie ik in mijn campus dat :
basiskennis honden actief is tot 28-8-2024
hondentrainer actief is tot 19-12-2024
hondeninstructeur actief is tot 21-11-2024
Dit gaat dus als het aan het LOI ligt niet lukken binnen deze periode! Wat mij betreft wel. Ik ben inmiddels zover, dat ik geneigd ben te stoppen met deze cursus. Maar daar wordt enkel het LOI beter van, en ik niet. Ik zou graag de opleiding op korte termijn succesvol willen afronden. Maar ik kan heel helder en duidelijk zijn, ik zou niemand een cursus aanraden om deze bij het LOI te volgen.

Gewenste Oplossing:

Contactdagen hondentrainer in 4 en 11 juli 2024 mogen bijwonen
Examen hondentrainer juli 2024
Contactdagen hondeninstructeur oktober dit jaar
examens oktober dit jaar

Let wel, dit is de derde klacht, betreffende een en dezelfde opleiding, te erg voor woorden eigenlijk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mariska Tukker