Klacht: Linkse honden, geen contact te krijgen

op 02 juni 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kan wel van alles roepen waar de honden (dat is facebook) geen brood van lusten. hou het maar netjes, maar als ik een adres had ik een bezoekje voor over. ben geblokt en fb-honden zegen dat ze het verkeerd beoordeeld hebben, maar ik kan er niet op. kan negens een formulier vinden dat je iets kan melden.

Gewenste Oplossing:

Open mijn profiel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GertonvandeBrug