Klacht: Leveringsdrama

op 08 december 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondag online vaatwasser besteld bij de mediamarkt. Tot nu toe nog niets ontvangen. Vanmorgen gebeld met klantenservice maar ik had net zo goed met de buurman kunnen bellen, die kon me dus na een half uur in de wacht ook helemaal niets vertellen. Ja, hetzelfde verhaal black friday, witte woensdag, daar koop je niets voor. Heb aangekaart dat die levertijden op hun website niet klopten en dat ze dat beter aan konden passen. Als daar 9 dagen had gestaan dan had ik hem daar niet besteld. Het is nu vrijdag, morgen en maandag leveren ze niet bij ons. Dus heb hem op zijn vroegst volgende week dinsdag, maar daar heb ik inmiddels een hard hoofd in. Wij staan hier met een viertal kinderen de hele dag af te wassen. Wat heb ik een spijt dat ik daar wat heb besteld….dit gaat mij niet weer gebeuren. Ga in het vervolg naar coolblue, die doen wat ze beloven. Word vervolgt……

Gewenste Oplossing:

Als die vaatwasser eergisteren is gebracht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Benjaba

1 jaar geleden - Update....ik geloof dat de bestelling na 12 dagen onderweg is...nu afwachten en zeker niet te vroeg juichen...brrrrrttt.

Alle klachten die gemeld zijn door Benjaba