Klacht: Levering niet correct

Toonk1902 op 23 oktober 2020 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Berteft ordernummer 1152443532 (zie foto pakbon) Geleverd artikel: 60 stuks 1880070

Heden morgen heb ik de door mij bestelde artikelen ontvangen. Deze zijn direct gemonteerd in de draaimolen (zie foto). Deze is vanaf vanavond verhuurd. De geleverde lampen zijn echter verschillend qua uitvoering. Er is een verschil in de kleur van de bolletjes, heldere en getinte uitvoering, ook is er verschil in de kleur van het licht. Na inspectie heb ik geconstateerd dat ook de doosjes verschillend zijn (zie foto). Retour sturen was helaas geen optie i.v.m. verhuur per vandaag.

Gewenste Oplossing:

Ik ga er van uit dat er toch een correctie uwerzijds plaats zal vinden, complete herlevering met alle lampjes dezelfde uitvoering of retourneren van 50% van het orderbedrag zijnde € 75,00.
Rekening nummer NL81 INGB 0003 4522 47 t.n.v. A.H.J. van Vugt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toonk1902