Klacht: Levering deels gekregen

Kimmie 78 op 15 december 2019 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een bestelling geplaatst bij Shein en betaald op 18112019 en heb die nog maar deels ontvangen. De rest van mijn bestelling is blijkbaar nog niet eens vertrokken naar Belgie zelfs nie naar Europa. Vind ook geen gegevens waar ik ze kan bereiken enkel een link die dan nog niet werkt ook.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn betaalde levering ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimmie 78