Klacht: Leverancier laat koelkast vallen. Keukenkampioen leverd geen nieuwe.

Neyla op 05 september 2017 over Keuken Kampioen in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Keukenkampioen leverd vrijdag mijn keuken. Op de oprit laten ze de amerikaanse koelkast vallen. Natuurlijk beschadigd en een stuk kapot.

Ik weigerde de koelkast en eistte een nieuwe. Wat meer san normaal is.
Ze beloven mij dit maandag op te lossen.
Nu krijg ik telefoon dat ze alleen de stukken herstellen en geen nieuwe koelkast zullen leveren.

Heb ik nu 2000 euro betaald voor een herstelde koelkast. Is dit meer dan normaal.

Ook staat de kolomkast 5 cm teveel naar voor. Dit is allemaal niet volgens het boekje.
Zijpaneel van heteiland moeten ze opnieuw plaatsen. Dat staat op de bon.

Het zijn oplichters van in het begin. Er is nog veel om op te noemen.

Voor we getekend hadden konden ze niets aansluiten van toestellen.

Na de ondertekening kon het wel. Dat is 375 euro mevrouw alstublief.

Ze weten geel goed hoe ze geld moeten verdienen.

Gewenste Oplossing:

Mijn kolomkast moet evenwijdig lopen met al mijn andere kasten.
Dus 5 cm naar achteren.
Ze konden perfect 5 cm afsnijden. Dat gevven ze ook bij andere stukken gedaan.

Ik wil eên vollédig nieuwe koelkast. Geen koelkast die herstelt wordt.

Het zijpaneel van het eiland vervangen.

Fotos ga ik indien nodig nog nasturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Keuken Kampioen over deze klacht.

Bericht van Keuken Kampioen

6 jaren geleden - Beste meneer Bilici, Ik heb begrepen dat uw klacht al in behandeling is genomen en dat we er zo snel mogelijk bij u op terugkomen. Met vriendelijke groet, Thomas - KeukenKampioen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Keuken Kampioen in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht

6 jaren geleden - Inderdaad. Volgende week vrijdag leveren ze de nieuwe koelkast zoals beloofd. Hopelijk komt alles in orde. Spijtig dat alles via telefoon verloopt en niets bevestigd wordt via mail. Dat ben ik ook zeker dat alles in orde komt. Nu ook al een knopje losgekomen. Barst in mijn graniet. Dit heb ik ook al doorgegeven en gaan ze dit nog bekijken. Knopje zullen ze ook nasturen, hebben ze beloofd. Mvg

Bericht van Keuken Kampioen

6 jaren geleden - Beste meneer Bilici, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zorg voor dragen dat uw keuken volgende week vrijdag geheel naar wens wordt opgeleverd. Met vriendelijke groet, Sophie - KeukenKampioen

Reactie van de melder van de klacht

6 jaren geleden - Beste Voorlopig wordt de nieuwe koelkast geleverd. De rest zijn jullie aan het bekijken wanneer de keuken volledig in orde komt. Ik ben aan het afwachten. Mvg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Keuken Kampioen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Keuken Kampioen

Heeft op 26 september 2017 om 16:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Bilici,

Ik heb begrepen dat de koelkast inderdaad vervangen is inmiddels en dat er binnenkort een afspraak gemaakt zal worden om de overige zaken bij u op te komen lossen. De hiervoor benodigde artikelen staan in bestelling.

Mochten er hierna nog vragen zijn neemt u dan zeker weer contact met ons op .

Met vriendelijke groet,

Thomas - KeukenKampioen

Neyla

Heeft op 13 november 2017 om 08:41 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

het zijpaneel is weer verkeerd geleverd voor een tweede keer.
Mijn kraan begint ook te lekken. IK doe hem toe en er druipt nog veel water nadat de kraan volledig toe is.

Ik begin mij vragen te stellen over de kwaliteit van jullie produkten en service.

Los dit aub op.

Bericht van Keuken Kampioen

6 jaren geleden - Beste meneer Bilici, Dat is inderdaad heel vervelend om te vernemen. Mijn collega van de klantenservice heeft u hier vanmiddag over gebeld maar kreeg u helaas niet te pakken en kon geen voicemail bericht achterlaten. Hij zal het later nogmaals proberen, maar mocht u zelf contact op willen nemen dan kan dat uiteraard ook. Met vriendelijke groet, Thomas - KeukenKampioen

Bericht van Keuken Kampioen

6 jaren geleden - Beste meneer Bilici, Inmiddels heb ik begrepen dat er gisteren nog contact met u geweest is en dat er een in overleg met u een monteursbezoek gepland is. Goed om dat te horen. Met vriendelijke groet, Thomas - KeukenKampioen

Alle klachten die gemeld zijn door