Klacht: Leugens over afwezigheid

op 19 juni 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het aankopen van een laptop dat ik dringend nodig heb voor werk, kreeg ik een raming van een wachttijd van 1-3 werkdagen door DPD. Pas na 5(!) werkdagen zie ik dat het pakket aankomt tussen 13u36 en 14u36. Speciaal hiervoor ben ik thuis gebleven en gezien dat ik tot 6 uur beschikbaar was. Achteraf zie ik op de leveringsgegevens online dat ” pakket niet geleverd is door afwezigheid en is bij pickup parcel in mechelen kan afgehaald worden”

1. Mijn bel werkt perfect
2. heledag op gewacht
3. Op het uur van de “zogezegde” levering zat ik in mijn voortuin in het zonnetje, met perfect zicht op de straat
4. Mechelen is 2 uur heen en terug rijden ( als ik geluk heb met de files)

thanks DPD: nice one!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag het pakket zo snel mogelijk; omdat ik zonder laptop geen werk kan doen. Liegen over de afwezigheid van uw klant hoeft volgens mij ook niet...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 20 juni 2017 om 10:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door joostvanh