Klacht: Lekker weg tegoed passen

op 30 maart 2013 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een ernstige ziekte heb ik geen gebruik kunnen maken van mijn lekker weg tegoed passen twv 230 euro. Toen ik weer in staat was om uit huis te gaan en ze wilde gaan gebruiken bleken ze krap die weken te zijn verlopen. Toen ik hierover contact zocht met de servicedesk is mij medegedeeld dat hier niets aan te doen was. Ik vond dit erg teleurstellend. Ik had meer verwacht van een bedrijf als de Hema.

Gewenste Oplossing:

Enige vorm van coulance had fijn geweest. Helemaal niets doen vind ik geen oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tgloggen