Klacht: Kwamen niet voor in het systeem

op 03 mei 2017 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de vlucht van Faro naar Amsterdam, kwamen we bij inchecken niet voor in het systeem terwijl ik wel de stoelnummers had toe gewezen gekregen. Na een uur praten en bellen kregen we uiteindelijk toestemming om aan boord te gaan. Door het uur oponthoud moesten we rennen om optijd aan boord te zijn.
Ik vind dit een slechte zaak van Tui

Gewenste Oplossing:

Nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Repe