Klacht: Website van Kruitvat zelfpunten bijschrijven en Klantenservice Kruitvat

[email protected] op 22 november 2022 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/ mevrouw,

Ik heb vorige week zelf geprobeerd om mijn punten op mijn klantenkaart te zetten via de website van Kruitvat zelfpunten bijschrijven. Ik heb alles ingevuld wat gevraagd wordt en als ik de kassabonnummer invul en vervolgens op indienen druk dan kan ik doen wat ik wil maar het pakt het niet. Dus ik weer persoonlijk naar de Kruitvat winkel om te vragen wat kassabonnummer is. Thuis gekomen weer tig keer geprobeerd maar steeds als ik op indienen kom dan lukt het niet. Dus bel ik met de klantenservice. Ik heb het 2 keer samen met de medewerker van de klantenservice weer alles ingevuld maar helaas niet gelukt. Gelukkig was de medewerker zo eerlijk om te zeggen ik weet niet waar het aan ligt. Dus kunnen jullie de website isschien na kijken. Even terzijde kruitvat heeft de slechtste klantenservice je kan bellen maakt niet uit hoe laat maar je komt er niet door. Of je moet dan op de seconde af precies om half tien bellen dan kan het dan maar daarna vergeet het maar. Heel slechte klantenservice heb het ook aangegeven aan Radar.

Gewenste Oplossing:

Pas wanneer ik zelf mijn punten kan bijschrijven op de site van kruitvat en wanneer ik met de klantenservice bel dan dat ik niet perse om half tien aan de telefoon moet hangen om geholpen te worden. Ieder keer een bandje van mommenteel is de wachttijd langer dan u van ons gewend bent.
Ik heb een half uur tot ander half uur aan de lijn gewacht maar helaas. Maar kan de Kruitvat ook hier wat aan verbeteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]