Klacht: Krijg nu binnen 3 weken voor 2 de x sms dat er geleverd wordt en het product komt niet

op 16 juni 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 mei 2016 ontvang ik een bericht van dpd dat er een pakket wordt afgeleverd waarop ik zit te wachten. Ben dan even van huis voor controlle bezoek van mijn werk en ga er vanuit bij niet thuis een niet thuis brief helaas geen bericht. Ga op de Gelrestraat verhaal halen over mijn pakket
nee wij hebben geen pakket voor u, wel vreemd dat u een sms krijgt. Heeft u geen email ontvangen van dpd, nee die geef ik nooit. En vandaag krijg ik weer een sms dat ze komen bezorgen en alweer blijkt het pakket er niet te zijn.

Het is april en mei goed gegaan met de levering en ineens zijn de pakketten spoorloos. Krijg je spook sms van dpd ga je verhaal halen weten ze nergens iets van.

En dan krijg je ook nog op de dag dat ze komen bezorgen een sms.
Niet een track dat je de post kunt volgen vanaf verzending.

Heb echt het idee dat ze post achterhouden of wel “STELEN” hoop dan ook dat dpd met een oplossing komt anders zal er niets anders opzitten dan aangiften te gaan doen voor verduistering van goederen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelde spullen bezorgd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Welkom6