Klacht: Krijg mijn geld niet terug!!

Dionnnn op 02 maart 2021 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een jas besteld bij vinted, de jas is terug gestuurd binnen het ophaal termijn!! Ik neem contact op met vinted en vinted verteld mij dat het geld verstuurd is naar de verzender en de jas ook retour is gegaan! Ook zegt vinted dat ik maar contact op moet nemen met de verzender en die zegt weer dat ze geen jas terug heeft gehad en geen geld!! Ik ben 40 euro kwijt en heb geen jas, hoe kan ik mijn geld terug krijgen???

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dionnnn