Klacht: krijg mijn betelling niet

op 31 juli 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al vier dagen geleden online mijn bestelling geplaats. en ze zeggen dat er storing is. maar ze blijven dit zeggen en zeggen dat ik maar geduld moet hebben. ik vroeg of ik mijn geld terug kon storten. en dat doen ze niet. ze zeggen dat ik maar geduld moet hebben. en ik woord niet geholpen.

Gewenste Oplossing:

ik ben te vrede als ik mijn bestelling of geld terug heb. met een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dannyvandenburg