Klacht: krijg me geld niet terug en geen gehoor

op 16 februari 2018 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een cadeau besteld op 14 december 2017, waarbij van alles is fout gegaan, pakket is om de één of andere reden terug gestuurd en inmiddels al meer dan 10x contact gehad via de online app dat ik me geld terug zou krijgen, maar we zitten inmiddels half februari 2018 en kan geen contact meer krijgen via de online app alleen mailen of bellen, nu inmiddels 3x gebeld voorbij ik ongeveer 10 tot 15 minuten aan het wachten was en uiteindelijk heb opgehangen, we me rond de € 15,- gekost heeft. Ik hoor niks meer van guess en op me mails wordt ook niet gereageerd. Het enige wat ik wil is me geld terug en nooit iets meer van dit merk/ bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Me geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erdoganvaneijsden