Klacht: Korting op doorlopende reisverzekering

op 26 juni 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De korting voor platina leden van 17,5% op een doorlopende reisverzekering waarmee de ANWB adverteert in de Kampioen, is alleen voor nieuw aan te melden verzekernemers. Helaas geldt deze korting voor trouwe leden en degene die al jaren een reisverzekering hebben niet. Ik vind dit zeer onterecht en vind dan ook dat deze 1-jarige korting ook op de lopende verzekeringen moet worden toegepast.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze éénmalige korting ook wordt toegepast als trouw lid op mijn lopende verzekering die ik al jaren bij de ANWB heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eopteynde