Klacht: Komt bezorgafspraken niet na

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel bijna een week van tevoren een wasmachine om hem op een zaterdag geleverd te krijgen ik doe dit speciaal bij jullie omdat deze optie er is. Hoor ik vandaag opeens bij PostNL dat deze nog in het depot staat omdat de Media Markt te laat het product heeft aangeleverd waardoor deze niet meegepland is. Als ik een afspraak maak om zaterdag het product in huis te hebben dan is dat een afspraak. Net zoals de afspraak is dat ik betaal. Of mag ik ook mijn deel van de afspraak niet nakomen?

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat ik die wasmachine dit weekend in huis heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iemand die op zijn wasmachine wacht