Klacht: Koffer na 2 reizen kapot, geen geld terug

Bep49 op 14 juni 2017 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus 2016 kocht ik een koffer bij de Action. Ik heb de bon nog. Na mijn 2e vakantie vorige week kwam de koffer kapot van de bagageband. Er was een wieltje volledig de koffer ingedrukt en daar omheen was het materiaal ingescheurd. De Action reageert niet op een gestuurde mail dus ik heb de klantenservice gebeld. Mevrouw daar verteld dat er een half jaar garantie zit op de koffer. Jammer dus. Ik vind het niet normaal dat een koffer zo snel kapot is, maar krijg geen geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik kon met mijn kapotte koffer niet met het openbaar vervoer en moest daardoor ook nog taxikosten betalen. Dat was kostbaar. Ik wil minimaal mijn aankoopbedrag bedrag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

5 jaren geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door