Klacht: Koenic citruspers

op 13 juli 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De eenvoudige plastic perskegels van de Koenic (huismerk van Media Markt) citruspers KCP 4121 heb ik per ongeluk weggegooid na gebruik. Van de service afdeling krijg ik te horen dat deze niet nabesteld kunnen worden. Daardoor moet ik een uitstekend werkend apparaat weggooien en word ik verplicht een nieuwe citruspers te kopen. Onnodig, zowel vanuit milieubelasting als kosten.

Gewenste Oplossing:

Media Markt levert mij een grote en kleine perskegel en herziet haar onderdelenbeleid mbt dit product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gunnar Koppelmans