Klacht: Klm wijzigt vlucht maar betaald niet terug

Tulp12 op 19 november 2022 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klm wijzigt vlucht en betaald niet terug.

Eind september heb ik een vlucht geboekt voor mijn zoon van 7 jaar. Voor de vlucht heb ik voor zowel de heen als terugreis begeleiding geboekt (bij elkaar 200 euro).
Heen reis 16 december – terugreis 1 januari. Deze datum heb ik bewust gekozen anders had ik de reservering nooit gedaan.

Eind oktober krijg ik bericht van KLM dat ze de vlucht hebben gewijzigd. De terugreis van 1 naar 3 januari, wat voor ons dus niet mogelijk is. KLM biedt wel aan de mogelijkheid tot annuleren en het terugbetalen van kosten.

Ik heb de terugbetaling aangevraagd maar zag tot mijn verbazing dat ze de kosten voor de begeleiding niet terug betalen. Waarom moet ik 200 afstaan terwijl KLM zelf de vlucht wijzigt? Ik heb de klantenservice gesproken die niet begreep wat ik bedoelde en me doorverbond met een lijn die het niet deed. Online heb ik nogmaals een claim ingediend specifiek voor de begeleidings kosten maar dan krijg ik reactie dat ik mijn tickets al terug betaald heb gekregen. Klopt, het geld voor de tickets zelf heb ik ontvangen het gaat mij nu om 200 euro service kosten waar ik niet en ook nooit gebruik van zal maken omdat KLM zelf de vlucht wijzigt. De kosten schijnen niet terug betaalbaar te zijn, dan maakt KLM deze maar terug betaalbaar.

Gewenste Oplossing:

Omdat KLM zelf de vlucht wijzigt en ik daardoor genoodzaakt ben deze te annuleren wil ik graag de 200 euro terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tulp12