Klacht: Klantenservice en slechte bezorging

op 22 december 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede avond,
Ik wil even zeggen dat de klanten service van mediamarkt zeer slecht is. Mensen praten zeer onbeschoft tegen je en ze zeggen dat ze je niet kunnen helpen met problemen. Maar dat is juist hun taak. Mijn bestellingen kwamen zeer laat aan en vervolgens werd mijn bestelde fornuis kapot gemaakt door de monteur. In de winkel mocht ik een leen fornuis lenen maar dan moest ik wel de prijs van het apparaat betalen als het het niet deed. Wat triest dit, ik moet hun spullen betalen? Mooi niet.
Zeer slechte service. En ja ik kan wel eten bestellen, maar alles is gesloten vanwege kerst. Dit probleem duurt nu al 1 maand.

Gewenste Oplossing:

Als de mensen ons beter behandelen, en als dit probleem wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.m Ibrahim