Klacht: klacht is niet opgelost

op 23 januari 2014 over Eneco in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eneco over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eneco in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Marijke1502

4 jaren geleden - inmiddels alweer een paar maal gemaild waar het antwoord blijft, maar hoor daadwerkelijk helemaal niets. O, ja ik kreeg nog wel een dagvaardiging. Hoe halen ze het in hun hoofd. Echt wel meer dan 20 keer contact gehad met Eneco, maar nooit dan ook nooit een reaktie. Terwijl de rekening echt niet klopt. Dit is echt schandalig. Ook de deurwaarder weer een mail gestuurd, deze is door hen doorgestuurd naar Eneco. Afgelopen maandag werd ik zowaar gebeld door Eneco, maar aangezien ik net door een winkelbediende geholpen werd leek het mijn niet handig een discussie aan te gaan. Ze zou na een half uur terugbellen. Je raad het al: nooit meer wat gehoord. Vandaag de deurwaarder gebeld, het ligt weer bij Eneco. Ik ga ze echt niet meer bellen, want kost me handen met geld en ze doen er toch niets mee. Geef nu toch eens een reaktie. U kunt me dagvaarden wat je wilt, kijk maar. Eerst antwoorden.

Alle klachten die gemeld zijn door Marijke1502