Klacht: Klacht facebook: account geblokkeerd ivm gebruik onechte naam [tijdelijk oplossing]

op 08 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vrijdag 06-07-2012 is mijn account geblokkeerd omdat ik een onechte naam zou gebruiken. Zoals velen op dit klachten centra. Mijn achternaam bevat twee letters en wordt daarom als vals beschouwd. Ik heb zoals gevraagd hebben het formulier ingevuld met mijn naam en achternaam en heb tevens mijn tweede naam ingevuld. Dit zorgde er wel voor dat ik toegang kreeg tot mijn account. Maar hier ben ik ook niet tevreden over. Nu komt overal mijn tweede naam tevoorschijn en die is belachelijk en oudbollig. Waarom moet ik het wel en mijn vrienden niet.. sommigen vinden het zelfs lachwekkend.

Gewenste Oplossing:

Ik zou willen dat ze mijn normale naam accepteren en mijn de mogelijkheid geven om mijn tweede naam te laten zien op posts/wall/berichten/etc.

Alle klachten die gemeld zijn door mickel811