Klacht: Onderdelen verkocht die niet leverbaar zijn

Losse deuren op 04 mei 2017 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het ontwerpen en bestellen van onze keuken werd ons verteld dat wij een losse deur voor een al bestaande apothekerskast op maat zouden kunnen bestellen. Alles werd toch op maat gemaakt zeiden ze bij vestiging Westpoort Amsterdam want \”een nieuwe keuken koop je misschien 2 of 3 keer in je hele leven dus het moet wel naar je wens zijn\”. Dat bleek verkoopsmoesjes te zijn.

Bij het leveren van de keuken ontbrak idd de losse deur en na een paar telefonische gesprekken met Klantenservice bleek er dat het niet mogelijk is om losse deuren op maat te bestellen. Nu hebben wij dus een keuken van €6500 maar de grootste kast heeft een andere deur en een andere handgreep. Het ziet er echt niet uit! Ik heb de maat losse deur telefonisch zowel als via email doorgegeven want op emails reageren ze bijna nooit. Nooit tijdens deze process werd het aan ons verteld dat de losse deur niet te bestellen was.

Ook werd het verkeerde maat werkblad geleverd. Vestiging Westpoort Amsterdam heeft ons beloofd dat ze zouden proberen om de nieuwe werkblad met spoed aan ons te leveren. Ik heb hun gevraagd voor en email ter bevestiging, ze zeggen dat ze deze email heeft gestuurd maar die heb ik nooit ontvangen. Uiteindelijk werden wij door het hoofdkantoor verteld dat wij 8(!) weken zouden moeten wachten op een nieuwe werkblad, dus 2 weken langer dan wat de monteur zei. Met spoed? Niet dus!

Ook werd ons verteld dat de monteur vulstrookjes voor gaten tussen muur en kasten en ook voor boven de kasten zouden brengen. Hij had niks behalve zijn gereedschappen, 3 Red Bull en een slechte humeur bij zich.

Gewenste Oplossing:

Omdat er geen losse deur te bestellen is moeten wij nu leven met een nieuwe keuken die een aparte kast heeft... En wij hebben een timmerman ingehuurd om de ruimte tussen bovenkasten en plafond in te vullen. Klantenservice doet het zeer vaag over compensatie, pas als de keuken compleet is gaan ze daarover praten. Maar deze keuken wordt niet compleet zonder die losse deur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar KeukenConcurrent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door KeukenConcurrent in behandeling genomen

Bericht van KeukenConcurrent

5 jaren geleden - Beste meneer / mevrouw, Jammer om te lezen dat er een klacht is ontstaan over uw keuken. Ik ga uw melding voorleggen aan de leidinggevende van onze service afdeling en wij komen er bij u op terug. Met vriendelijke groet, Chris - Webcare KeukenConcurrent

Reactie van de melder van de klacht

5 jaren geleden - Beste(?) Keukenconcurrent, Het is nu twee weken later en ik heb tot nu toe niks van Klantenservice gehoord, maar dat past helaas goed met wat ik hier op Klacht al heb gelezen over jullie. Vorige week vrijdag, na 8 weken, zouden wij eindelijk onze nieuwe werkblad krijgen. Toen de keukenboeren langskwam hadden ze een werkblad bij zich die beschadigd was, dus die kon ook niet worden geplaatst. Wat nu?! En ding is zeker, ik ga niet nog 8 weken wachten op een nieuwe werkblad! Ter compensatie wil ik een nieuwe apothekerskast. Dan hoef ik ook geen werkblad van andere diepte, want dat blijkt het probleem te zijn.

Bericht van KeukenConcurrent

5 jaren geleden - Beste meneer Monfelt-Pesak, Ik kan me voorstellen dat u daar zeer ontevreden over bent. Ik heb uw bericht nogmaals doorgestuurd naar mijn collega's van de klantenservice om dit zo snel mogelijk met u op te lossen. Excuus voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Chris - Webcare KeukenConcurrent

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat KeukenConcurrent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

KeukenConcurrent

Heeft op 05 april 2018 om 15:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneermevrouw Monfelt - Pesak,

Uit onze administratie blijkt dat deze melding op klacht.nl nog open staat. Graag sluiten wij deze af en vernemen het graag van u als wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Chris - Webcare KeukenConcurrent

Alle klachten die gemeld zijn door