Klacht: Geen tipgeld ontvangen! Filiaal Wateringen

Tolga90 op 21 april 2017 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben hier in januari een keuken gekocht. Mijn ouders hadden ons getipt en met filiaal dit vooraf besproken. We hebben te horen gekregen dat we tipgeld a € 250,- zouden krijgen. Met de filiaalmedewerker afgesproken dat ik ze zou mailen met mijn gegevens en die van mijn ouders.

Dit is begin februari gedaan. Nu ruim 2 MAANDEN later weten ze nog steeds niks van mijn aanmelden. Filiaal zegt dat ze het hebben opgepakt en hoofdkantoor geeft aan niks binnen te hebben.

Ik heb nu 5 keer gebeld met hoofdkantoor en het filiaal. Telkens zeggen zij dat ze gaan bellen, mailen of dat ze contact met me opnemen. Dit gebeurt elke keer niet. Dit is ook in mijn ogen oplichting in het puurste vorm.

Ik ga dit nog 2 maanden afwachten. Ik heb namelijk alles zwart op wit, e-mail contact met wat we hebben besproken, bevestiging dat alles binnen is, en dat ze niet reageren of afspraken niet nakomen.

Na 2 maanden ga ik mijn rechtsbijstandverzekering bellen. Want dit mag niet 4 a 5 maanden duren. Volgens de consumentenwet is namelijk ook niet conform afspraak.

Helaas Keukenconcurrent, maar ik ga dit echt niet opgeven. Al moet ik alles uit mijn eigen middelen betalen, die tipgeld moet worden betaald.

Gr. Tolga Demir

Gewenste Oplossing:

Ik wil conform afspraak de tipgeld € 250,- waarmee wordt geadverteerd en wat we hebben afgesproken ontvangen.

Ik hoef niks meer en niks minder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar KeukenConcurrent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door KeukenConcurrent in behandeling genomen

Bericht van KeukenConcurrent

5 jaren geleden - Beste meneer / mevrouw Demir, Ik begrijp heel goed dat dit een vervelende situatie is. Uw melding ga ik bespreken met het betreffende filiaal en zorg ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk een terugkoppeling geven. Met vriendelijke groet, Chris - Webcare KeukenConcurrent

Reactie van de melder van de klacht

5 jaren geleden - Hoi Chris, Dit hebben Sonja, Vivianne, Lilian en de twee filiaalmedewerkers van Wateringen ook verteld. Kort samengevat: ze hebben allemaal GEEN terugkoppeling gegeven! Ik ben benieuwd wat voor reden ik nu te horen krijg.

Bericht van KeukenConcurrent

5 jaren geleden - Beste meneer / mevrouw Demir, Als wij een reactie hebben ontvangen dan zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren. Met vriendelijke groet, Teun - Webcare KeukenConcurrent

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat KeukenConcurrent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

KeukenConcurrent

Heeft op 05 april 2018 om 15:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer mevrouw Demir,

Uit onze administratie blijkt dat deze melding op klacht.nl nog open staat. Graag sluiten wij deze af en vernemen het graag van u als wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Teun - Webcare KeukenConcurrent

Alle klachten die gemeld zijn door