Klacht: Afspraak plaatsen Keuken afgebeld door monteur

Ikkie34 op 16 november 2022 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren di 15 nov keuken ontvangen, wordt op straat gezet pas na betaling binnengezet. Plaatsen keuken afspraak do 17 vrij 18 nov. Verplicht wordt dat er iemand thuis is. Planning belt vandaag woe 16 nov eind van de middag de afspraak af ivm ziekte. Planning geeft aan misschien dat de keuken ma 21 nov geplaats wordt en zou hierover voor 17:00 terugbellen. Natuurlijk niet teruggebeld of gemaild. Keukenconcurent gouda gesproken en gaan hier met spoed achteraan maar kunnen natuurlijk niets beloven. Vrij genomen voor niets pfff. Zit nu wel met een woonkamer vol met apparatuur en kastjes etc. Ben bang dat dit een lang verhaal gaat worden totdat de keuken geplaatst wordt door dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Keuken gewoon plaatsen volgens afspraak. Donderdag 17 november.
Wij hebben hier vrij voor genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar KeukenConcurrent over deze klacht.

Bericht van KeukenConcurrent

10 maanden geleden - Beste mevrouw van der Velden, Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat de keuken niet bij u geplaatst kan worden op de afgesproken dag. Ik ga het intern voor u navragen en kom er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet, Nicole Post - KeukenConcurrent

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door KeukenConcurrent in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Ikkie34

10 maanden geleden - Beste Nicole, Wij willen u en Keukenconcurent Gouda bedanken voor de snelle reactie en ondernomen actie. De keuken is geplaats op de afgesproken datum, wij zijn heel erg blij. Graag willen wij de 3 monteurs die de keuken gemonteerd en aangesloten hebben bij ons, extra bedanken. Zij hebben heel netjes en zorgvuldig onze keuken geplaatst. Echte vakmensen. Mvg, Nicole van der Velden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat KeukenConcurrent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

KeukenConcurrent

Heeft op 24 november 2022 om 08:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw van der Velden,

Heel fijn om dat te horen, bedankt voor het plaatsen van uw laatste bericht. De gisteren besproken service met betrekking tot de klepkast gaan we zo snel mogelijk voor u oplossen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Alle klachten die gemeld zijn door Ikkie34