Klacht: Kan niet retourneren

op 29 juni 2017 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn bestelling terugsturen, ik krijg telkens een foutmelding als ik dit wil confirmen. Verschillende winkels gebeld om te vragen of ik het bij hun kan terugbrengen, dit kan niet. Contact kan alleen via een Amerikaans telefoonnummer (hoge kosten) of via de mail waar ze niet op reageren.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling terug kan sturen en mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RichelleG