Klacht: Kan niet inloggen in Mijn Eneco account

user-1281955 op 08 juli 2016 over Eneco in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ik bij Eneco ben gaat er vanalles fout.
Onderandere inloggen in mijn Eneco account lukt maar niet wat ik ook probeer, opnieuw aanmelden: u bent al bekend bij Eneco.
Nieuw wachtwoord: helpt ook niet.
Bellen met klantenservice: u neemt alleen de Toon van Eneco af zonder abonnement terwijl ik toch echt een abonnement heb afgesloten, ik word wel verzocht om de meterstand door te geven of per wanneer moet de levering beginnen en afspraak maken om de Toon te plaatsen maar inloggen lukt niet.
Mail sturen naar Eneco met vermelding van het probleem: u kunt bellen met telefoon nr…….. en vervolgens een 10 a 15 minuten lang wachten a 0,50 eurocent per minuut het geld groeit mij niet op de rug.
Bij de overstap zou ik hetzelfde bedrag aan kunnen houden wat ik bij de vorige ook betaalde, nu komen ze met een maand bedrag dat €12,00 hoger is.
Als ik niet kan inloggen kan ik ook niks aanpassen of regelen of veranderen, wat moet ik er dan nog mee.

Gewenste Oplossing:

Als de problemen zijn opgelost ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eneco over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eneco in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eneco een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Eneco

Heeft op 10 juli 2016 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer, mevrouw Smeenk,

Wat zonde om te lezen dat de inlog problemen met betrekking tot uw Mijn Eneco account na meerdere pogingen vanuit uw kant, nog niet is opgelost. Hiervoor mijn verontschuldiging.

Ik heb een verzoek ingediend om dit op te lossen omdat het probleem zit in een, makkelijk op te herstellen, onderdeel van onze software. Mijn opdracht zal er voor zorgen dat u uiterlijk woensdag gewoon gebruik kunt gaan maken van uw account.

Uw opmerking over het bij u vastgestelde voorschot werkt als volgt.
Telefonisch of aan de deur wordt een indicatie gegeven van de kosten op basis van een bepaald verbruik, dit gaat vaak in overleg met de consument zelf (bijvoorbeeld op basis van uw laatste jaarnota). Uiteindelijk wordt er op basis van uw historisch verbruik over een langere periode een nieuw voorschot bepaald. Zodra u kunt inloggen op uw Mijn Eneco account kunt u de opbouw van uw voorschot, op basis van verbruik, inzien en eventueel naar eigen inzicht aanpassen. Klopt er alsnog iets niet volgens u? Laat het ons dan weten via deze weg of via ons Facebook of Twitter account.

Hopelijk is bovenstaande duidelijk en kunt u deze week gewoon inloggen.

Met vriendelijke groet,

Erica
Webcare Eneco

Alle klachten die gemeld zijn door