Klacht: kado platina lidmaatschapskaart

op 16 januari 2014 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de brief die ik kreeg n.a.v. mijn platina lidmaatschapskaart word ik uitgenodigd via de site van de ANWB een videoboodschap en kado te bekijken die ik op kan halen bij de ANWB winkel. Het is een onmogelijke zaak om zowel de videoboodschap en het kado te bekijken.

Gewenste Oplossing:

Een directe en eenvoudige verbinding zonder de rommel die je voorgeschoven krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.A.J.M. van Vliet