Klacht: Jurk met kruisjes

op 29 september 2016 over Itz4kids.nl in de categorie Internetshops - Baby artikelen en kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juli een jurkje besteld. In augustus betaald. Ik zou uiterlijk 20 september mijn bestelling ontvangen. Heb niks ontvangen en ze reageren niet meer.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Itz4kids.nl over deze klacht.

Bericht van Itz4kids.nl

2 maanden geleden - Geachte M.Can, Zoals eerder aangegeven is Itz4kids.nl overgenomen. Vandaar dat er wat vertragingen zijn ontstaan. Wij hebben meerdere malen contact met u gehad en de klacht is opgelost. Wij hebben u geld terug gestort zoals afgesproken. Vriendelijke Groet, Jessica Itz4kids.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Meral Can