Klacht: jps shag

op 23 januari 2014 over JPS in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,, ik heb in belgie een box jps rood 350 gram gekocht er staat op de verpakking 700 sigaretten maar als je klaar ben met de sigaretten maken dan kom je toch echt niet verder dan 345 stuks vind u dat niet erg misleidend dit lijkt me iets voor een consumenten programma b.v.b radar wand dit vind ik niet kunnen

Gewenste Oplossing:

Gewenste oplossing
ik ben tevreden met die andere 355 sigaretten lijkt me wel zo eerlijk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pblom2