Klachten over John Player Special

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over John Player Special in de categorie Sigaretten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van John Player Special in de categorie Sigaretten

57 klachten gemeld
1.9 /10
100 stemmen
100

Tijdslijn

verkeerde informatie

Klacht van op 07 oktober 2018 over John Player Special in de categorie Sigaretten

wij kopen altijd de grote emmers van 34,90 er staat op de verpakking 475 sticks maar ik krijg er maar maximaal 388 sigaretten van gedraaid ik draai met een mascotte apparaat en meestal zit ik tussen de 370 a 388... Lees meer

Strengetjes en harde stukjes

Klacht van op 13 september 2018 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Geachte heer mevrouw Ik rook al een heel aantal jaren tabak van Jps, en dat bevalt mij zeer goed. Maar de laatste tijd zitten er in elk pakje zoveel tengeltjes en harde stukjes, dat ik er toch wel een melding van wil... Lees meer