Klacht: internet verbruik

op 15 januari 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vandaag een bericht om 19.01 een bericht gehad dat ik 75% had verbruikt van mijn internet bundel. om 19.02 kijk ik naar mijn status en zie ik dat ik er 110.32 euro overheen zit. ik heb gebeld naar de klanten servic en kreeg daarvte horen dat ze er niks aan kunnen doen. en ik het niet vergoed krijg. zelf weet ik niet waar ik het aan verbruikt heb. om 13:00 uur had ik nog 375 mb internet. ik vind niet terecht dat ik die 110.32 zelf moet betalen. omdat je niet in eennpaar uur 375 mb verbruikt met whatsapp, facebook. enzovoort. ik ben hier nietvtevreden over omdat het al voor de tweede keer gebeurd. de eerste keer kwam het berichtje dat ik al 75% verbruikt had telaat. nu binne 1 minuut 110.32 euro er overheen wat nooit kan.

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn alsnhetbgeld vergoet word. en dat de berichtjes optijd verstuurd worden.

Alle klachten die gemeld zijn door chayenne2502