Klacht: Inruilactie Samsung ernstig ontmoedigd door “interne problemen”

op 01 oktober 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdagmiddag 29/9/2017 omstreeks 15.00 uur heeft mijn zoon geprobeerd een Samsung Galaxy S8 bij u te kopen onder inruiling van zijn oude Iphone 4S bij de vestiging Mediamarkt Arena. Hij kreeg te horen dat inruil alleen mogelijk was als het toestel nagekeken was en dat het zeker tot ’s avonds 19.00 uur zou gaan duren. Helaas kon hij zo lang niet wachten en was hij niet in staat ’s avonds zelf terug te gaan. Het was ook niet mogelijk dat iemand anders dit zou doen.
’s Avonds ben ik teruggegaan met zijn oude toestel om dit te laten beoordelen en het nieuwe toestel te kopen. Dit was mogelijk, maar dan zou ik de volgende dag, zaterdag 30/9, om 13.00 uur terug moeten komen. Er was sprake van een intern probleem om een en ander direct af te kunnen handelen.
Omdat zowel mijn zoon als ik niet in staat was om zaterdag terug te komen, heb ik het toestel alsnog gekocht, zonder gebruik te maken van de inruil.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag alsnog in aanmerking komen voor de inruilkorting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sjako28