Klacht: Inhoud bus shag

op 25 juli 2017 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op een bus shag staat dat je er (afhankelijk van huls, machine en aandrukken) 185 sigaretten kan klikken. Ik heb her uitgetest en de pot in 1x leeggeklikt. Resultaat was 103 sigaretten!!!! Verschil van 82 sigaretten dus. Bijna 50% minder vind ik een grote misleiding.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de tekst op de klikbus aangepast word naar b.v 135 sigaretten mee te draaien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JPStabak