Klacht: Ik wil geen contract

op 08 juli 2016 over ON in de categorie Internetproviders lokaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw. Vorige maand heb ik vrijblijvend informatie bij jullie aangevraagd. Ik moest aangeven per wanneer ik mijn huidige provider kon stopzetten. Hierover heb ik een mail retour gestuurd op uw mail. Dit blijkt achteraf onmogelijk, kreeg ik vandaag van uw medewerker te horen. Ook zou er diverse malen zijn gebeld. Dit is waarschijnlijk met een onbekend nummer. Deze neem ik niet op. Vandaag is er gebeld met nummermelding, waardoor ik wel kon antwoorden. Volgens deze medewerker (dhr. Sofyan) ben ik een contract aangegaan. Daar is geen enkele sprake van. Het was puur informatie om over te stappen. Dit is helaas niet mogelijk. Volgens hem zou ik een jaar hier aan vast zitten. Ik kan u nu al vertellen, dat ik dit nooit kan betalen.

Gewenste Oplossing:

Stopzetten van alles.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ON over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ON in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ON een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ON

Heeft op 23 september 2016 om 10:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door C.Fraipont