Klacht: Ik krijg te zien dat mijn berichten zijn gemerkt als Spam!

op 01 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik begrijp er niets van. Ik mag twee dagen geen prive berichten sturen naar vrienden omdat mijn berichten gemerkt zijn door iemand als Spam, meerdere keren staat erbij! Nou komt dat hard aan, wij gebruiken facebook uitsluitend voor dierenhulp en alles gaat zeer netjes en correct! Ik begrijp er helemaal niets van en voel me erg beledigd! Hoe kan dat nou?

Gewenste Oplossing:

Ik zou dan graag willen zien wat een spambericht van ons zou zijn! Nu moet ik het maar gewoon accepteren, ik heb de regels gelezen en wordt nog verdrietiger, er is absoluut geen sprake van dat wij iets hebben geplaatst wat volgens die regels niet zou mogen!

Alle klachten die gemeld zijn door machoceasar