Klacht: ik ben niet bekent met het bedrijf

op 14 juli 2012 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

he toestel gaf aan dat de inter harde schijf beschadig was,aan de hi winkel op de alexandrium aangeboden.valt niet onder garantie (heb ik ook helemaal niet om gevraagt)want ja daar is die weer WATERSCHADE als ik ergens zeker van ben is dat er geen water in of bij het toestel is geweest,maar het is een doodddoener.Ik wil gewoon mijn toestel gemaakt hebbenen weten wat dat kost.

Gewenste Oplossing:

dat ze hem nakijken en zeggen wat de kosten zijn.er zal toch wel een oplossing zijn,hij is van mijn vrouw,is er zuinig op en er zit een hoes omheen.Ik hoop dat ik nog van u hoor.
mijn mening hieronder,kan ik nog niet geven.

Alle klachten die gemeld zijn door quartz5