Klacht: Houden je aan t lijntje

op 30 december 2017 over Deals4sale.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals eerder beschreven.schoenen zonder zolen gekregen. Gebeld gemaild geen gehoor aan gegeven. Ik zet mijn klacht hier en hup krijg een mail terug binnen 10 minuten. Stuur de schoenen maar terug krijg je je geld terug. Geloof er geen moer van na al die berichten.. nu ik weer een mail gestuurd heb krijg ik de mail terug dat hij niet verzonden kan worden naar dat emailadres.. hebben me gewoon geblokkeerd. Echt oplichting noem ik dit.. maar ga er verder mee!.. zie ook t adres waar zij zeggen te zitten. Zit een ander bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Deals4sale.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mike R.L