Klacht: Horlogebandje diesel horloge dz-4276251302 snel defect en hele vervelende geur

A31000stra op 17 oktober 2017 over Diesel in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu binnen iets meer dan drie jaar aan mijn derde horlogebandje toe. Het is een leren horlogebandje maar binnen een jaar slijten de verstelgaatjes door en gaat het stiksel aan beide zijkanten los. De laatste versie van dit bandje geeft ook een hele nare geur af. Volgens de juwelier is er geen andere optie dan opnieuw een bandje aan te schaffen maar ik ben daar nu wel huiverig voor.
Het is een horloge dat ik niet tijdens klussen gebruik ( heb daarvoor een oud horloge) ook wordt het niet gedragen tijdens douchen/zwemmen c.q. transpirerende werkzaamheden.

Gewenste Oplossing:

Een beter passend ( te maken) bandje dat niet zo snel slijt en niet zo’n nare lucht afgeeft.

Alle klachten die gemeld zijn door