Klacht: Armband na nog geen jaar niet meer te maken

Memose op 04 juli 2020 over Diesel in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog geen jaar geleden voor €149,- een dieselarmband gekocht
(Diesel Mannen Armband DX0019040 – zilverkleurig). Hier van is een klein schroefje losgekomen waardoor de armband niet meer gesloten en gedragen kon worden. De armband heb ik ongeveer 6 weken geleden naar trendwatchers ( winkel ) teruggebracht om een reparatie verzoek. Vandaag 4 juli 2020 heb ik mijn armband na bericht van hun opgehaald. Ze vertelde mij dat de armband niet meer te maken is. Dit omdat er geen onderdelen meer van zijn. Ik vind dit echt niet kunnen en kloppen. Hopelijk kunnen jullie mij hiermee helpen?

Gewenste Oplossing:

Als mijn armband alsnog gemaakt wordt of de aankoop waarde voor een groot deel terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Diesel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Diesel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Memose