Klacht: Hollandse nieuwe ap

op 30 september 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk elke dag op mijn Hollandse nieuwe ap ivm verbruik. Gaat hij vandaag van 15,64 naar 0,00. Ik bellen naar Hollandse nieuwe, zegt ze, heb jezelf verbruikt.10 september 7 euro wn 12 september 6 euro. Ik zeg maar ik kijk elke dag, zegt ze ja maar er is een storing geweest. Ik zeg , waarom melden jullie dat niet, dan had ik 10 september al gebeld! Zegt ze , wat wilt u nu dat ik voor u doe, u hebt het zelf verbruikt! Is me nog nooit gebeurd!

Gewenste Oplossing:

Het minste vind ik nu dat er een klein tegoed word gestort voor iemand die zo voorzichtig is en elke dag op de ap kijkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra Bos