Klacht: Hollandse nieuwe ap

op 30 september 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk elke dag op mijn Hollandse nieuwe ap ivm verbruik. Gaat hij vandaag van 15,64 naar 0,00. Ik bellen naar Hollandse nieuwe, zegt ze, heb jezelf verbruikt.10 september 7 euro wn 12 september 6 euro. Ik zeg maar ik kijk elke dag, zegt ze ja maar er is een storing geweest. Ik zeg , waarom melden jullie dat niet, dan had ik 10 september al gebeld! Zegt ze , wat wilt u nu dat ik voor u doe, u hebt het zelf verbruikt! Is me nog nooit gebeurd!

Gewenste Oplossing:

Het minste vind ik nu dat er een klein tegoed word gestort voor iemand die zo voorzichtig is en elke dag op de ap kijkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra Bos