Klachten over Holland America Line

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Holland America Line in de categorie Vrije tijd-besteding. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van Holland America Line in de categorie Vrije tijd-besteding

1 klachten gemeld
3.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Vakantiebeurs 13-01-2017

Klacht van op 14 januari 2017 over Holland America Line in de categorie Vrije tijd-besteding

Cruise gezien bij cruisereizen m.b.t. Barcelona naar Rotterdam D.d. 13-04-2017 , de prijs bij Cruireizen was € 2600,- p.p., wij naar de stand van HAL waar we na lang wachten uiteindelijk werden geholpen. Wij gaven aan dat we deze reis hadden... Lees meer

kacht 1 het begon op nacht een al weer een vrezelijk geluid de volgende dag meteen gemeld aan gezien ik van tevoren had gemeld met boeken dat ik niet onder de piano bar of de keuken wilde liggen zij deze... Lees meer

Mijn partner en ik waren 40 jaar bij elkaar. Heb hem een cruise cadeau gedaan 8 dagen caribien voor 5000 euro. vond dat we ons wel eens mochten verwennen daarom een suite geboekt. we hadden geboekt bij cruise winkel.nl deze hadden het doorgegeven... Lees meer

Extra kosten vluchten

Klacht van op 23 november 2016 over Holland America Line in de categorie Vrije tijd-besteding

Na veel positieve ervaringen met HAL wil ik hierbij mijn ongenoegen uiten over de service van Holland America Line in het voortraject van onze aanstaande cruise.Voor onze volgende cruise hebben we er op advies van HAL voor gekozen om ook... Lees meer

Omdat ik geïnteresseerd ben in cruisevakanties had ik mij aangemeld voor het ontvangen van aanbiedingen van de Holland America Line. Op 15 juni 2016 ontving ik van hen een VIP Early Booking Bonus: als ik voor 30 juni 2016 een... Lees meer

Ziek door airco cabine

Klacht van op 18 juni 2016 over Holland America Line in de categorie Vrije tijd-besteding

Ik heb een klacht over een helse vakantie vanwegen een airconditioner n een cabine van een cruise liner ik heb de volgende brief aan de HAL geschrevenOnze cruise die wij 15 maanden geleden hadden geboekt, is onze teleurstellenste reis... Lees meer