Klacht: Hitte in de bus

op 24 juni 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij reizen dagelijks met de RET. Echter is het zodra het warm is bloedheet in de bussen terwijl er gewoon airco beschikbaar is. Zodra de chauffeur nergens last van heeft ( met zijn of haar raampje open) gaat de airco dus ook niet aan.

De temeratuur is op dit moment 39.3 graden in de bus. Het is onfatsoenlijk en associaal. Ik betaal een godsvermogen elke maand om van het ov gebruik te maken. Normale temperaturen lijkt me dan geen overbodige luxe .

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik zonder zweet over mijn gehele lijf in de bus vervoerd kan worden. Dit is abnormaal en onmenselijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamaravanijzendoorn