Klacht: Het niet uitbetaald krijgen

op 27 september 2016 over cash4mobile in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn telefoon verkocht aan cash4mobile voor 150 euro na twee verschillende smoezen te hebben aangehoord van storing bij de bank (abna amro) tot het niet acoderen en als je dan zegt kan ik de telefoon nog terug krijgen het antwoord krijgen ja kost u 17,50

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gewoon me 150 krijg zoals afgesproken en geen asociale mensen aan de telefoon krijg zonder smoesjes en afschuiven want die heb ik nu wel genoeg gehoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar cash4mobile over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronvink