Klacht: Het is niet mogelijk om inlogniveau te verhogen.

op 18 mei 2018 over DigiD in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is niet mogelijk om mijn inlogniveau te verhogen omdat ik een iPhone bezit en het noodzakelijk is dat NFC gebruikt kan worden om dit te activeren. Dit zou dus betekenen dat ik een Android toestel zou moeten aanschaffen en dat pik ik niet. Zeker gezien het feit dat ik al een top of the line toestel bezit. Verzin een andere methode om te authenticeren!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn iPhone kan gebruiken om het inlogniveau aan te passen van DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Julian7897