Klacht: Helft vd bussen 711 hoekse lijn vertrekt te laat

op 03 september 2018 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis nu een half jaar op de hoekse lijn 711 (6uur06) en kan nu wel constateren dat ongeveer de helft niet op tijd rijdt waardoor ik altijd aansluiting naar Utrecht mis. De chauffeurs komen meestal wel op tijd binnen maar vertrekken dan zeker 5 minuten later. De bus van vandaag kwam overigens helemaal niet. Ik begrijp werkelijk niet wat er nu zo moeilijk aan is om volgens dienstregeling te vertrekken. Hopelijk kan dit punt wat vele mede-reizigers ondervinden onder de aandacht worden gebracht van de chauffeurs.

Met vriendelijke groet,
Edwin Sonneveld
Hoek van Holland

Gewenste Oplossing:

Momenteel even niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E.sonneveld