Klacht: Hele slechte service

Everaldo-1966 op 07 december 2019 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat gisteren vanaf Amsterdam Zuid – naar Venlo de intercity van 12.26 uur . Voorbij Utrecht moest ik naar het toilet maar was op slot en zat niemand in het toilet , toen een ander toilet opgezocht ook op slot . Bij een medewerker gemeld , hij vertelde mij dat hij niets kon doen maar zou bellen en dat het toilet het in den Bosch zou doen ? De toiletten deden het niet ! Ik heb in mij broek geplast omdat ik plaspillen gebruik . Ik kwam dus aan in Venlo met een hele natte broek , niet echt leuk , voelde mij verschrikkelijk . Dus ns zou een vergoeding wel zijn plaats zijn ?
O

Gewenste Oplossing:

Excuus en royale vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Everaldo-1966

1 jaar geleden - Klacht geplaatst zondag , tot op heden nog niets gehoord , niet echt charmant van de NS

Alle klachten die gemeld zijn door Everaldo-1966