Klacht: half uur wachten om een vraag te stellen

op 15 december 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

L,S,

Vandaag bij de Ikea Delft geweest om een vraag te stellen over een bank en het ophalen van de oude bank (service in Barendrecht).
Als het druk is begrijp ik dat je allemaal moet wachten, maar tot mijn verbazing gingen veel mensen die later aankwamen mij voor. Ik heb een nummer voor de info gekozen en na een half uur toch maar naar een balie gelopen met de vraag hoe dit toch kon.
Het antwoord was dat niet een ieder vragen kan beantwoorden en het daarom langer duurt,. Niet helemaal geloofwaardig omdat het informatie nummer wel langs kwam en degene die zei dit kon beantwoorden al een half uur aan een balie stond zonder dat daar klanten geholpen worden.

Gewenste Oplossing:

Wees duidelijk in de volgorde van helpen en wees gewoon eerlijk.
Ik dacht er goed aan te doen om langs te komen, maar helaas

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvonne-54