Klacht: Guess jas (W43L26 W2X40 Lida Down Zwart)

op 05 oktober 2016 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb vorig jaar een Guess jas gekocht van €250, nu heb ik deze jas na de winter uitgewassen zoals beschreven staat in het waslabel. Vervolgens haal ik de jas weer uit de kast en zitten er allemaal bolletjes van ophoping van de binnenvoering. Ik had expres deze jas gekocht zodat ik er wel een paar jaar mee kon doen, maar dat is dus niet het geval..

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als ik een vergoeding zou krijgen. Nu moet ik dus een nieuwe jas gaan kopen terwijl ik vorig jaar een hele dure jas heb gekocht, waar ik nog een paar jaar mee zou hebben gedaan. Ik hoop zo spoedig mogelijk antwoordt te krijgen. Alvast bedankt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle Lavrijsen