Klacht: Smartphone accu vervangen maar geen verschil in gebruikstijd.

Michael Aken, van op 08 september 2021 over GSM4YOU in de categorie Internetshops - Computers en accessoires, Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn samsung J4 moet dagelijks opgeladen worden, daarom ga ik naar deze winkel voor een nieuwe accu. De man heeft deze niet zo liggen, dus moet die besteld worden. Of ik meteen kan betalen. Na 2 dagen belt hij dat de accu er is. Na omwisseling van de accu wil de telefoon niet meer opladen. hij zegt, ik heb de accu vervangen. ja, maar je hebt de telefoon kapot gemaakt. Hij kijkt verder. Na een uur opgelost. oplaadstekker was een probleem (ik zeg dat dit daarvoor niet zo was) Dan blijkt na een paar dagen dat de oplaadtijd van de telefoon niet veranderd is. Hij heeft waarschijnlijk de oude accu teruggestopt. als ik terug ga zegt hij, dat hij de ander weggegooid heeft. Hij biedt geen oplossing aan. Zegt niet dat hij fout geweest is.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geld terug, want na 3 keer met deze persoon gesproken te hebben, heb ik geen vertrouwen in hem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSM4YOU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marcelizeboud